شرایط اخذ اقامت گرجستان

  • 1

  • 2-25

  • 3-24

 

 

شرایط اخذ اقامت گرجستان

 

 

جهت دریافت اقامت موقت مدارک زیر مورد نیاز می باشد

  • کپی پاسپورت و ترجمه رسمی آن
  • مدارک مربوط به ورود قانونی شخص متقاضی به خاک گرجستان
  • مدارک مربوط به فعالیت شخص متقاضی در کشور گرجستان (اسناد مربوط به شرکت تجاری و یا گواهی های اشتغال به کار)
  • ارائه گواهی بانکی مبنی بر سپرده مبلغ حداقل ۳۵۰۰لاری گرجستان از طرف شخص متقاضی جهت تامین هزینه های اولیه زندگی در کشور گرجستان
  • عکس : ۳در ۴

 

 

جهت دریافت اقامت موقت تحصیلی مدارک زیر مورد نیاز می باشد

  • کپی پاسپورت و ترجمه رسمی آن
  • مدارک مربوط به ورود قانونی شخص متقاضی به خاک گرجستان
  • ارائه معرفی نامه رسمی از طرف دانشگاه مبنی بر اشتغال به تحصیل شخص مورد نظر در دانشگاه و یا موسسه مذکور
  • ارائه گواهی بانکی مبنی بر سپرده مبلغ حداقل ۳۵۰۰لاری گرجستان از طرف شخص متقاضی، جهت تامین هزینه های اولیه زندگی در کشور گرجستان
  • عکس ۳در ۴

 

 

مدارک لازم جهت دریافت اقامت موقت خانوادگی 

  • کپی پاسپورت و ترجمه رسمی آن
  • مدارک مربوط به ورود قانونی شخص متقاضی به خاک گرجستان
  • گواهی نسبیت که به تایید سفارت جمهوری اسلامی ایران در تفلیس و همچنین وزارت امور خارجه گرجستان رسیده باشد
  • ارائه گواهی بانکی مبنی بر سپرده مبلغ حداقل ۳۵۰۰لاری گرجستان از طرف شخص متقاضی جهت تامین هزینه های اولیه زندگی در کشور گرجستان
  • عکس ۳در ۴

 

 

مدارک لازم جهت افرادی که در گذشته از اتباع گرجستان محسوب می شده اند

  • کپی پاسپورت و ترجمه رسمی آن
  • مدارک مربوط به ورود قانونی شخص متقاضی به خاک گرجستان
  • کپی مدارکی که نشان دهنده تابعیت گذشته شخص متقاضی میباشد
  • عکس ۳در ۴

 

 

 

مدارک لازم جهت صدور اقامت موقت خاص

  • در صورتی که یکی از اعضاء هیات دولت در رابطه با اهداء اقامت موقت برای شخص متقاضی درخواستی صادر نماید
  • کپی پاسپورت متقاضی
  • نامه درخواستی عضو هیات دولت
  • مدارک مربوط به ورود قانونی شخص متقاضی به خاک گرجستان
  • عکس ۳در ۴
  • مدت زمانی که برای صدور این نوع ویزا لازم می باشد ۱۰ روز و بدون پرداخت هیچگونه وجهی می باشد

 

 

مدارک لازم جهت صدور اقامت دائم گرجستان

  • کپی پاسپورت متقاضی
  • مدارک مربوط به ورود قانونی شخص متقاضی به خاک گرجستان
  • گواهی بانکی که نشان دهنده وضعیت مالی فرد متقاضی میباشد
  • عکس ۳ در ۴

 

 

مدارک لازم جهت صدور اقامت دائم اتباع خارجی که به مدت ۶ سال بطور مداوم در کشور گرجستان اقامت داشته اند

  • کپی پاسپورت متقاضی
  • کپی مدارکی که نشان دهد وی در طول مدت ۶ سال در گرجستان بصورت قانونی زندگی کرده است (کپی کارت اقامت موقت)،گواهی موجودی بانکی وی در گرجستان و یا هر گواهی بانکی از هر کشور خارجی که نشان دهنده وضعیت مالی فرد متقاضی می باشد .
  • کپی هر گونه مدارکی که نشان دهد وی در این مدت بصورت قانونی در کشور فعالیت اقتصادی انجام داده و همچنین گواهی اشتغال به کار از طرف شرکت یا سازمان مربوطه
  • عکس ۳ در ۴

 

 

مدارک لازم جهت دریافت اقامت دائم از طریق سرمایه گذاری 

  • کپی پاسپورت متقاضی
  • کپی مدارکی که نشان دهد فرد بصورت قانونی در کشور به سر می برد (مهر ورود به خاک گرجستان )
  • گواهی که اثبات می کند فرد متقاضی مبلغ ۳۰۰٫۰۰۰ لاری در کشور سرمایه گذاری کرده است (گزارش کارشناس بانک)
  • عکس ۳ در ۴

 

 

مدارک لازم جهت دریافت اقامت دائم سرمایه گذاری برای اعضاء خانواده

  • کپی پاسپورت متقاضی
  • کپی مدارکی که نشان دهد فرد بصورت قانونی در کشور به سر می برد (مهر ورود به خاک گرجستان)
  • کپی مدارک فردی که دارنده اقامت دائم سرمایه گذاری می باشد
  • گواهی نسبیت که به تایید سفارت جمهوری اسلامی ایران در تفلیس و همچنین وزارت امور خارجه گرجستان رسیده باشد
  • عکس ۳ در ۴